Despre institutie

Informatii de interes public

Date de contact

Primar

Consiliul local

Primăria

Info util

Servicii publice

Instituții subordonate

Starea Civila

Inchide

Trimite unui prieten

Încep lucrările de modernizare a centrului Hunedoarei

Exportă PDF - Încep lucrările de modernizare a centrului Hunedoarei Tipăreşte pagina - Încep lucrările de modernizare a centrului Hunedoarei Trimite unui prieten - Încep lucrările de modernizare a centrului Hunedoarei

publicat de Administrator Vineri , 3 August 2018, 13:33

Încep lucrările de modernizare a centrului Hunedoarei

Primăria municipiului Hunedoara vă informează că a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a Bd. Corvin și a platformei din fața Casei de Cultură. Astfel, începând cu data de marți, 7 august 2018, ora 8:00, pe Bd. Corvin din municipiul Hunedoara, porțiunea cuprinsă între Bd. Dacia și Str. G. Enescu, demarează punerea în executare a următoarelor proiecte/investiții inițiate de către Primăria municipiului Hunedoara:

- realizarea de fântâni arteziene;
- reabilitarea platoului Casei de Cultură;
- realizarea infrastructurii de comunicații și control acces în zona pietonală Bd. Corvin și platou Casa de Cultură;
- modernizarea străzilor, parcărilor și trotuarelor, lucrări de extindere a rețelei de alimentare cu apă și canalizare, instalații de pompare și reabilitare stradală în municipiul Hunedoara - Bd. Corvin și străzi adiacente (partea a IV-a - Bd. Corvin);
- modernizarea, reabilitarea și extinderea iluminatului public pe platoul din fața Casei de Cultură și pe Bd. Corvin.

Pentru aceste motive, începând cu data și ora menționate (7 august 2018, ora 8:00), se va interzice accesul auto pe Bd. Corvin în zona de executare a lucrărilor, iar în măsura în care evoluția lucrărilor și starea carosabilului vor permite, se stabilește intervalul orar zilnic 7:00 - 11:00 pentru aprovizionarea punctelor de lucru și pentru alte activități administrative specifice (ridicare deșeuri etc.).

Valoarea licitată a celor cinci proiecte integrate este de 9.115.312 lei (fără TVA), iar valoarea totală a lucrării este raportată la o suprafață de 11.000 mp. Intenționăm ca lucrările să fie finalizate anul acesta.

Dorim să vă reamintim că suntem alături de dumneavoastră, iar în cazul în care sesizați anumite probleme în zona de implementare a celor cinci proiecte, vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință, pe aplicația de mobil Municipiul Hunedoara Sesizări, pe site-ul sau pe pagina de Facebook a Primăriei, precum și la Dispeceratul Poliției Locale, tel. 0254-711.959 (non-stop). Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate în vederea rezolvării nemulțumirilor dumneavoastră!

 

Inchide

Trimite mesaj

Mesaj

Înapoi la Arhivă știri 2018

Servicii online

Preluarea deseurilor electrice !

Comenzi gratuite la TelVerde 0800 444 800 sau www.colecteaza.ro

My Hunedoara

Municipiul Hunedoara Sesizari. Raporteaza un incident !

Plăți Online

Platiti acum online impozitele si taxele locale.

Autorizatii libera trecere

Sistem de plata si eliberare a autorizatiilor de libera trecere in municipiul Hunedoara

ghiseul.ro

Plătiţi  PE LOC amenzile auto primite oriunde in tara

Stadiu Cereri Depuse

Verifică stadiul cererilor depuse

Petiții, sugestii, reclamații

INFORMARE : Informăm persoanele interesate în adresarea petiţiilor către Primăria Municipiului Hunedoara că în conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, "petiţiile anonime sau cele în care NU sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe".  

Harta investițiilor

Harta interactivă a investițiilor.

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi in fiecare vineri veţi primi pe mail stirile publicate de primărie in ultima saptamina.

Chestionar

Ce părere aveţi despre site-ul Primăriei?

Foarte buna
Buna
Necesita imbunatatiri
Proasta
Foarte proasta

Statistici

Vizite totale: 14947249

Vizite ziua 17.08.2018 : 3202